Arda Turan gemileri yaktı! Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş bir dava olacak

Arda Turan Berkay Şahin
Arda Turan Berkay Şahin

Medipol Başakşehir'de oynayan futbolcu Arda Turan, yakın çevresine kendisini tacizle suçlayan Berkay Şahin ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte bir dava açacağını açıkladı.

Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Başakşehir forması giyen futbolcu Arda Turan'ın geçen hafta Emirgan'daki bir eğlence mekanından Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Turan, çıkan tartışma sonrası Berkay'ın burnunu kırmış ve popçunun tedavi gördüğü hastaneye giderek silahla ateş etmişti. TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre Turan, kendisini tacizle suçlayan Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin'e görülmemiş bir dava açmaya hazırlanıyor.

"Bana attıkları taciz yalanı nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte, gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım. Gerçekler ortaya çıkacak. Davadan asla vazgeçmem."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >