Avlu dizisinde ayrılık

Avlu dizisi konusuyla dikkat çekiyor.
Avlu dizisi konusuyla dikkat çekiyor.

Wenthworth adlı Avustralya dizisinin Türkiye uyarlaması olan Avlu dizisi, konusu ve kadrosu ile yayınlandığı günden beri dikkat çekiyor. Güçlü isimler sahip olan kadrodan bir ayrılık haber geldi. Murat Ünal karakterini canlandıran Kenan Ece, Avlu'ya veda edecek.

Star'ın Limon Film imzalı sevilen dizisi 'Avlu' perşembe akşamlarına damga vuruyor. Genel yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı dizi, Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizide ayrılık

Hülya Gezer ile Şafak Bal'ın yönettiği dizinin 39. bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizinin öne çıkan karakterlerinden 'Murat Ünal'ı canlandıran Kenan Ece, 'Avlu'ya veda edecek. Geçen hafta kolaj bölümüyle seyirciyle buluşan Avlu'nun perşembe akşamı yeni bölümü ekrana gelecek.

Kenan Ece.
Kenan Ece.

Avlu'ya, Hülya Avşar'ın dahil olacağı iddia edilmişti

Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Avlu dizisinin platosunun değişeceği ve Hülya Avşar'ın müdire rolüyle dahil olacağı haberleri, çıkan iddiaların başında geliyor. Gazeteci Mesut Yar, diziyle alakalı çıkan tüm iddiaların asılsız olduğunu belirtmişti.

Hülya Avşar.
Hülya Avşar.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >