Banu Alkan ölümden döndü! Ünlü sanatçı müşahede altında tutuluyor

Banu Alkan
Banu Alkan

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'dan sonra, şimdi de Banu Alkan yaralandı. Ünlü sanatçı ölümden döndü!

"Afrodit" lakaplı ünlü sanatçı Banu Alkan, kullandığı ATV tipi aracın devrilmesi sonucu yaralandı. Aracın altında kalan Alkan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyük kadro çekimde!
Bir televizyon kanalı için Hindistan'da Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy ile yaptığı çekimler sonrasında Çanakkale Asos'ta tatil yapan Banu Alkan, talihsiz bir olayla karşılaştı.
Büyük kadro çekimde! Bir televizyon kanalı için Hindistan'da Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy ile yaptığı çekimler sonrasında Çanakkale Asos'ta tatil yapan Banu Alkan, talihsiz bir olayla karşılaştı.
Yılan soktu!
Yakın bir zamanda çekimler sırasında Ersoy'un da başına talihsiz bir olay gelmişti.
Yılan soktu! Yakın bir zamanda çekimler sırasında Ersoy'un da başına talihsiz bir olay gelmişti.
Müşahede altında tutulacak!
Ünlü sanatçı Banu Alkan' ise, çıktığı tatilde ATV aracının altında kaldı.Ardından hastaneye kaldırılan Alkan'ın beyin MR'ı çekildi ve tedavi altına alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumu iyi; ancak müşahede altında tutulacak.
Müşahede altında tutulacak! Ünlü sanatçı Banu Alkan' ise, çıktığı tatilde ATV aracının altında kaldı.Ardından hastaneye kaldırılan Alkan'ın beyin MR'ı çekildi ve tedavi altına alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumu iyi; ancak müşahede altında tutulacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >