Barış Akarsu'nun ölüm yıldönümü: Geriye yaşadığı anılar kaldı

Barış Akarsu
Barış Akarsu

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Genç yaşta hayattan kopan Akarsu'nun şarkıları hala herkes tarafından dinleniyor. Şarkıcının ölümü başta annesi olmak üzere tüm sevenlerini üzerken, geriye yaşadığı duygusal anılar kaldı.

Genç sanatçı Barış Akarsu 29 Haziran 2007 tarihinde saat 22:45 sularında Bodrum'un Torba Kavşağı'nda doğum gününü kutlamaya giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Günlerce sevenlerinin hastane önünde umutla beklediği başladığı trajik olay sonrası Barış Akarsu kurtarılamadı ve 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti.

Barış Akarsu ölmeden önce Merve Sevi ile Yalancı Yarim adlı dizide oynadı
Barış Akarsu ölmeden önce Merve Sevi ile Yalancı Yarim adlı dizide oynadı

Geriye duygusal hikayesi kaldı

4 Temmuz 2007 tarihinde aramızdan ayrılan Barış Akarsu hala daha sevgiyle anılıyor. Genç yaşta vefat eden şarkıcı ile ilgili geriye duygusal hikayeleri kaldı. İşte onlardan birisi,

''Üniversiteyi yeni kazanmıştım. Babamın pek durumu yoktu, ben de biraz para biriktirmek için yazın Bodrum’ a gittim. Arkadaşım bir mekanda çalışıyordu, ben de orada işe başladım. Onu ilk kez orada gördüm. Sahneye çıkıyordu, daha yeni tanınıyordu. Sabah oldu, sahnesi bitti ve yanımıza geldi. Dostum gel otur gel dedi. Ben utana sıkıla abi iş var dedim.Ya gel sen, sonra yaparız beraber dedi. Oturdum kimsin bakalım adın ne dedi. Konuştuk ve daha sonra bana, ekmek kuyunun dibindedir Yusuf dedi. Gülümsedim, okuyorum abi para lazım dedim. Aferin dedi ve iyi geceler demeden gitti. Sonra bir selam bile vermeden 2 ay geçti.

Ben babamı kaybettim. Memleketim Mersin'e gittim. Baktım kalabalıkta biri var, siyah deri mont ve gözlüklüydü. Yaklaştı yanıma, olur Yusuf olur hayat bu, kuyudan çıkmaya gayret et sen dedi ve daha sonra gitti. Kardeşime bir zarf bırakmış, içinde biraz para, bir mektup ve bir de banka hesap cüzdanı vardı. Bütün eğitim masrafların bana ait, kimseye söz etmek yok yazmıştı. Etmedim abi, kimseye bir şey demedim.

Benim o günden sonra abim, babam, her şeyim oldu. Daha sonra evlendim, oğlum var bir tane ve adı Barış.'' Yusuf Sami Atılgan'ın anlattığı bu hikaye sevenlerini duygulandırdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >