Bebeğinin cinsiyetini öğrenen Alişan, havalara uçtu!

Alişan
Alişan

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti, bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesaplarından duyurdu!

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan ünlü çift Buse Varol ve Alişan, bebeklerinin cinsiyetini çektikleri video ile sosyal medyadan duyurdu.

Anne adayı Buse Varol, ''Allah'ıma çok şükür her şey normal ilerliyor... Erkek annesi olacak olmak beni çok heyecanlandırdı, doğum tarihi de belli oldu aşağı-yukarı. Sağlık durumu da iyiymiş, bugün benim için çok önemliydi, yapılan testlerde herhangi bir sorun olmadı. Ne kadar şükretsem de az... Doktorumuza da çok çok teşekkür ederiz. Güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler'' yorumuyla bir video paylaştı.

Bebeğin cinsiyeti belli oldu!
Sosyal medya hesaplarında sık sık ev hallerini paylaşan çift çoğu kez eleştiri yağmuruna tutulsa da, bundan vazgeçmiyor. Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti, şimdi de bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, erkek bebek sahibi olmaya hazırlanıyor.
Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Sosyal medya hesaplarında sık sık ev hallerini paylaşan çift çoğu kez eleştiri yağmuruna tutulsa da, bundan vazgeçmiyor. Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti, şimdi de bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, erkek bebek sahibi olmaya hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >