Bebek bekleyen Prens Harry ve Meghan Markle'dan şaşırtan karar

Kensington Sarayı'nın Meghan Markle'ın hamile olduğunu duyurması üzerine, Prens Harry ve Meghan Markle'a Avustralya ziyaretlerinde hediye yağdı.
Kensington Sarayı'nın Meghan Markle'ın hamile olduğunu duyurması üzerine, Prens Harry ve Meghan Markle'a Avustralya ziyaretlerinde hediye yağdı.

19 Mayıs 2018 tarihinde Prens Harry ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Meghan Markle, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Çok yakında aile olmaya hazırlanan Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin, saraydan taşınma kararı aldığı iddia ediliyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Sussex Düşesi Meghan Markle, son olarak Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yılı için düzenlenen etkinlikle gündem oldu. Ardında 20 milyondan fazla ölü bırakan savaşı sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve Kate Middleton'ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi ise gözlerden kaçmamıştı.

Meghan Markle ve Kate Middleton, anma törenini ayrı balkonlarda izledi.
Meghan Markle ve Kate Middleton, anma törenini ayrı balkonlarda izledi.

19 Mayıs 2018 tarihinde Prens Harry ile dillere destan bir düğünle evlenen ünlü oyuncu Meghan Markle hakkındaki iddialar ve haberler İngiliz basınının gündeminden düşmüyor.

Prens Harry ile Meghan Markle, çok yakında ebeveyn olmaya hazırlanıyor.

  • Son çıkan habere göre Prens Harry ve Meghan Markle çifti, 'Kraliyet Sarayı'ndan taşınma kararı aldı.
Kate Middleton yüzünden mi?
İngiliz basını, çiftin saraydan taşınma kararının ise Meghan Markle'ın Prens William'ın eşi Kate Middleton ile anlaşamadığı için alındığını dile getiriyor.
Kate Middleton yüzünden mi? İngiliz basını, çiftin saraydan taşınma kararının ise Meghan Markle'ın Prens William'ın eşi Kate Middleton ile anlaşamadığı için alındığını dile getiriyor.
Saraydan taşınma kararı aldılar
İngiliz basınında çıkan yeni iddia ise İngiliz eltilerinin birbirini sürekli kıskandığı ve anlaşamadığı oldu. Bu nedenle mutsuz günler geçiren 'yeni gelin' Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte saraydan taşınma kararı aldı.
Saraydan taşınma kararı aldılar İngiliz basınında çıkan yeni iddia ise İngiliz eltilerinin birbirini sürekli kıskandığı ve anlaşamadığı oldu. Bu nedenle mutsuz günler geçiren 'yeni gelin' Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte saraydan taşınma kararı aldı.
Bebeğin doğmasını bekliyorlar
Sussex Düşesi Meghan Markle ve Sussex Dükü Prens Harry ilk çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından, yani gelecek yıl Frogmore Cottage malikanesine taşınacak.
Bebeğin doğmasını bekliyorlar Sussex Düşesi Meghan Markle ve Sussex Dükü Prens Harry ilk çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından, yani gelecek yıl Frogmore Cottage malikanesine taşınacak.
10 odalı bir eve taşınacaklar
Prens Harry ve Markle çiftinin taşınacağı evin ise, 10 odalı olduğu iddia ediliyor.
10 odalı bir eve taşınacaklar Prens Harry ve Markle çiftinin taşınacağı evin ise, 10 odalı olduğu iddia ediliyor.
Saray da kararı tasdik etti
Kensington Sarayı, yayınladığı bir açıklamayla bu taşınma kararının doğru olduğunu tasdik etti.
Saray da kararı tasdik etti Kensington Sarayı, yayınladığı bir açıklamayla bu taşınma kararının doğru olduğunu tasdik etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >