Bergüzar Korel filminin sadece sinemada olacağını söyledi

Bergüzar Korel, Engin Akyürek.
Bergüzar Korel, Engin Akyürek.

İki ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Bir Aşk İki Hayat' filmi sadece sinema salonlarında yayınlanacak. Konu hakkında açıklama yapan Korel, ''Filmimiz sadece sinemada'' dedi

15 Şubat günü vizyona giren 'Bir Aşk İki Hayat' filminin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek, Eşkişehir'de düzenlenen galaya katıldı. Galada konuşan oyuncular, ''Seyircimiz bizi yalnız bırakmıyor'' dedi.

'Güzel bir film oldu'

Filmin başrol oyuncularından Engin Akyürek, güzel bir aşk filmi yaptıklarını ifade ederek,

"Filmimiz bir haftadır gösterimde. Ankara ve İzmir'e gittik, buradan da Bursa'ya geçeceğiz. Güzel bir aşk filmi yaptık, filmden çıktıktan sonra hayatınıza dair çok şeyi düşüneceksiniz. İnşallah beğenirsiniz" dedi.

'Sadece sinemalarda'

Bergüzar Korel ise filmlerinin sadece sinema salonlarında oynayacağını belirterek şunları söyledi:

"Bir aşk filmi yaptık, sade, yalın hayat gibi bir film yapmaya çalıştık. Umarım hepiniz beğenirsiniz. Seyircimiz bizi yalnız bırakmıyor, filmimiz sadece sinema salonlarında oynuyor ve oynayacak. Onu da buradan söylemek istiyoruz. Filmimiz gösterimdeyken, bizi yalnız bırakmazsanız çok seviniriz"

'Bir Aşk İki Hayat' filminden bir kare.
'Bir Aşk İki Hayat' filminden bir kare.

Filmin konusu

Engin Akyürek’in yönetmen Umut’a, Bergüzar Korel’in ise mimar Deniz karakterine hayat verdiği filmde, Umut’un kaderini o gece vereceği karar değiştirecek. Köpeğini dışarı çıkarmak ile evde kalmak arasında bir tercih yapması gereken Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasına hangisinin doğru olduğunu bilmeden adım atacak. Biri karşısına hayatının aşkını çıkarırken, diğeri ise onu fırtınalı günlere savuracak.
Film 1 hafta içinde 221.379 seyirci, 3.354.784,00 TL hasılat elde etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >