Berkay Şahin'in aylık geliri yine değişti

Berkay Şahin.
Berkay Şahin.

Arda Turan ve Berkay Şahin geçtiğimiz aylarda bir mekanda kavga etmiş ve Turan şarkıcı Berkay'ın burnunu kırmıştı. İkili arasındaki davanın ilki Ocak ayında görüldü. Mahkemede aylık gelirleri sorulan davacılardan Şahin bin lira diyerek herkesi şaşırmıştı. Yeni bir dilekçe veren şarkıcı, ''aylık gelirim 250 - 350 bin arasında'' dedi.

Arda Turan ve Berkay Şahin 3 ay önce İstanbul'da bir mekanda kavga etmiş ve ardından şarkıcı Berkay hastaneye giderek darp raporu almıştı. Berkay ve Arda'nın hastanede tekrar karşı karşıya geldiği anın görüntüleri ise sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Avukatı açıklama yapmıştı

Berkay Şahin'in avukatı açıklama yaparak;

  • ''Bu konuyla gündeme gelmek istemezdik ama Berkay'ın aylık kazancı 200 bin TL' dedi. Avukat Ayşegül Mermer,''Müvekkilim tamamen yanlış anlaşıldı. Mahkemeyi kandırmak gibi bir düşüncesi asla olamaz. Berkay, kazancını asgari ücret ortalamasını bildiği için söylememişti. Bu zaten ceza davasıdır'' demişti.

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin.
Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin.

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin mahkemede böyle görüntülenmişlerdi.
Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin mahkemede böyle görüntülenmişlerdi.

Dilekçe verdi

Maddi kazancıyla ilgili dilekçe veren Berkay şu ifadeleri kullandı;

"30 Ocak'taki duruşmada kimlik tespiti sırasında, aylık gelirim sehven bin lira olarak bildirilmiştir. Sanatçı olmam sebebiyle, aylık gelirim değişmekte olup, aylık ortalama 250-350 bin lira gelirim bulunmaktadır." dedi.

Neden kavga ettiler

Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Emirgan Gizli Kalsın’da karşılaştı. İkili bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayıp kavgaya tutuştu. Kavga esnasında, Arda Turan Berkay'ın burnunu kırdı. Berkay olayın ardından eşiyle birlikte mekandan ayrılıp hastaneye gitti. Arda Turan ise mekanda kalmaya devam etmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >