Bilet krizi çözüldü: Recep İvedik 6 vizyona giriyor

Şahan Gökbakar, Afrika ormanlarında maceradan maceraya atılan Recep İvedik serisinin 6. filminin vizyon tarihini duyurdu.
Şahan Gökbakar, Afrika ormanlarında maceradan maceraya atılan Recep İvedik serisinin 6. filminin vizyon tarihini duyurdu.

Yapımcılar ve salon işletmeleri arasında yaşan krizinin sonrasında Şahan Gökbakar'ın da içerisinde bulunduğu yapımcılar filmlerini yayınlamama kararı almıştı. Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi belli olurken Göbakar çözümü, Cinemaximum yerine başka bir dağıtım firması ile anlaşmakta buldu.

Film yapımcıları ve sinema salon işletmeleri, 'bilet dağıtım fiyatlarında' ve 'kampanyalı bilet' konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için birçok yapımcı filmlerin vizyontarihini ertelemişti.

İçerisinde Şahan Gökbakar'ın da bulunduğu birçok film yapımcısı, sinema salon işletmesi Mars Group ile yaşadıkları krizi çözüme ulaştırmadı. Sorun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kadar gitti.

Recep İvedik 6, 8 Şubat'ta vizyona giriyor

CGV Mars ile olan anlaşmazlıklar sürerken; Şahan Gökbakar ve Çamaşırhane Film, UIP ile anlaşarak filmindağıtımcısını değiştirdi.

Mars Group ve yapım şirketleri arasındaki tartışma sonrasında, Organize İşler: Sazan Sarmalı, Karakomik Filmler ve Recep İvedik 6'nın akıbetimerakla beklenir olmuştu. Konuyla ilgili yeni dönemde ne gibi gelişmeler yaşanacağı merakla beklenirken, ilk somut gelişme ÇamaşırhaneFilm ve ŞahanGökbakar cephesinden geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >