Bilmedikleriniz köşesinde bu hafta: Burcu Çetinkaya

Türkiye'nin ralli sporu adına yüz aklarından o ... Şimdilerde ise bu spordan kopmadan kendisine yeni bir hayat çizmiş durumda.

Peki ya onun hakkında televizyon ekranları aracılığıyla öğrendiğiniz bilgilerin dışına çıkmak ister misiniz?
Aslında kendini bildi bileli arabalarla hep iç içeydi
Babası İlhan Çetinkaya; otomotiv ve taşımacılık sektörlerinde üst düzey bir yöneticidir.
Aslında kendini bildi bileli arabalarla hep iç içeydi Babası İlhan Çetinkaya; otomotiv ve taşımacılık sektörlerinde üst düzey bir yöneticidir.
Eğitimi de kariyeri de bambaşka
Lisans eğitimini ekonomi bölümünde tamamladı fakat senaristlik ve satış-pazarlama alanlarında meslek hayatına atıldı.
Eğitimi de kariyeri de bambaşka Lisans eğitimini ekonomi bölümünde tamamladı fakat senaristlik ve satış-pazarlama alanlarında meslek hayatına atıldı.
Dans ve sunuculuk alanında da varım dedi
Katıldığı "Yok Böyle Dans" adlı yarışma programında sadece 1 hafta kalabilmiş, biri spor diğeri sahur olmak üzere 2 program sunmuştu.
Dans ve sunuculuk alanında da varım dedi Katıldığı "Yok Böyle Dans" adlı yarışma programında sadece 1 hafta kalabilmiş, biri spor diğeri sahur olmak üzere 2 program sunmuştu.
Gazetecilik yapmaktadır.
Çetinkaya sırasıyla; Star ve Türkiye gazetelerinde gazetecili ve köşe yazarı olarak görev yapmıştır.
Gazetecilik yapmaktadır. Çetinkaya sırasıyla; Star ve Türkiye gazetelerinde gazetecili ve köşe yazarı olarak görev yapmıştır.
Şanlıurfa'da yaşamaktadır
2013 yılında giyim tarzını değiştiren ve tesettür kullanmaya başladığını açıklayan Çetinkaya, evlenerek Şanlıurfa'ya yerleşmiştir.
Şanlıurfa'da yaşamaktadır 2013 yılında giyim tarzını değiştiren ve tesettür kullanmaya başladığını açıklayan Çetinkaya, evlenerek Şanlıurfa'ya yerleşmiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >