Bir başlarına hayatta kalma mücadelesi veren Collyer kardeşlerin boğazınızı düğümleyecek hayat hikayesi

Homer Lusk Collyer ve Langley Wakeman Collyer kardeşlerin hayat hikayesi, talihsiz bir hikayeyle son buldu.
Homer Lusk Collyer ve Langley Wakeman Collyer kardeşlerin hayat hikayesi, talihsiz bir hikayeyle son buldu.

19. yüzyıl sonlarında başlayan Collyer kardeşlerin alışık olunandan çok daha uzak ve anlatılmaya değer hikayesi, korkunç bir sonla bitti.

Homer Lusk Collyer (6 Kasım 1881 - 21 Mart 1947) ve Langley Wakeman Collyer (3 Ekim 1885 - 9 Mart 1947) ABD'li kardeşler mutlu yaşamlarına talihsiz bir kader sonucu veda etmek zorunda kalır.

Siz ister kader deyin, ister şans; Collyer kardeşlerin hikayesi en acıklı film senaryolarını anımsatır türden. Ailesini kaybeden kardeşler yıllarca topladıkları kitaplar, mobilyalar, müzik aletleri ve sayısız çok sayıda eşya ile yaşamlarını sürdürmeye çalışsa da; sağlıksız yaşam koşulları ve besinsizlikten hayata veda eder.

Filmlere konu olacak bir hayat hikayesi

                                    Collyer kardeşlerin ABD'de çekilmiş bir fotoğrafları...
Filmlere konu olacak bir hayat hikayesi Collyer kardeşlerin ABD'de çekilmiş bir fotoğrafları...
"Dünyadaki ilginç ölüm hikayelerinden biri"

                                    Collyer kardeşlerin hikayesi, dünyadaki ilginç ölüm hikayelerinden biri olmuştur.
"Dünyadaki ilginç ölüm hikayelerinden biri" Collyer kardeşlerin hikayesi, dünyadaki ilginç ölüm hikayelerinden biri olmuştur.
Homer'in 10 metre ilerisindedir

                                    Kardeşine yemek getirmek için oluşturduğu tünelden geçmeye çalışırken kendi hazırladığı fare tuzaklarından birine kapılan Langley'in cesedi, kardeşinden 10 metre ileride fareler tarafından yenmiş şekilde bulunur. Böylece kardeşinin de açlıktan öldüğü anlaşılır.
Homer'in 10 metre ilerisindedir Kardeşine yemek getirmek için oluşturduğu tünelden geçmeye çalışırken kendi hazırladığı fare tuzaklarından birine kapılan Langley'in cesedi, kardeşinden 10 metre ileride fareler tarafından yenmiş şekilde bulunur. Böylece kardeşinin de açlıktan öldüğü anlaşılır.
Langley’in cesedi fareler tarafından yenmiş halde bulunur

                                    Homer eski bir bornoz içinde pürüzlü cildi, omuzlarına kadar uzanan gri saçları ve boynu bükülmüş bir şekilde aynı gün içerisinde bulunurken Langley'in cesedi uzun süren çalışmalar sonucunda 8 Nisan'da bulunabilir.
Langley’in cesedi fareler tarafından yenmiş halde bulunur Homer eski bir bornoz içinde pürüzlü cildi, omuzlarına kadar uzanan gri saçları ve boynu bükülmüş bir şekilde aynı gün içerisinde bulunurken Langley'in cesedi uzun süren çalışmalar sonucunda 8 Nisan'da bulunabilir.
Çöp evden cesetleri çıkarılır

                                    21 Mart 1947'te evden gelen kokuyu fark edenlerin ihbarı üzerine tıbbı ekipler gelir ve çöpleri aşarak iki kardeşe ulaşmaya çalışır. 140 tondan fazla çöplerin içinde kaybolan kardeşler, ekip tarafından saatler süren bir çalışmayla evden çıkartılır.
Çöp evden cesetleri çıkarılır 21 Mart 1947'te evden gelen kokuyu fark edenlerin ihbarı üzerine tıbbı ekipler gelir ve çöpleri aşarak iki kardeşe ulaşmaya çalışır. 140 tondan fazla çöplerin içinde kaybolan kardeşler, ekip tarafından saatler süren bir çalışmayla evden çıkartılır.
Evde sayısız eşya 

                                    Kardeşlerin evinden büyük bir piyano, araba parçaları, çok sayıda radyo ve sayısız eşya çıkartılır.
Evde sayısız eşya Kardeşlerin evinden büyük bir piyano, araba parçaları, çok sayıda radyo ve sayısız eşya çıkartılır.
Ailelerin ölümü sonucu eve kapanırlar

                                    1900'lerde Manhattan'da harika bir hayatları olan Collyer'ler, 1909'da evden ayrılan babalarının 1923'te ölümü ve ardından 1929'da annelerinin ölümü üzerine kendilerini dış dünyaya tamamen kapatırlar.
Ailelerin ölümü sonucu eve kapanırlar 1900'lerde Manhattan'da harika bir hayatları olan Collyer'ler, 1909'da evden ayrılan babalarının 1923'te ölümü ve ardından 1929'da annelerinin ölümü üzerine kendilerini dış dünyaya tamamen kapatırlar.
10 yılda 140 ton çöp 

                                    Milyonlarca çöple bir arada yaşayan kardeşler, Mart 1947'de evlerinde birkaç gün arayla 140 ton çöpün içinde ölü bulunur.
10 yılda 140 ton çöp Milyonlarca çöple bir arada yaşayan kardeşler, Mart 1947'de evlerinde birkaç gün arayla 140 ton çöpün içinde ölü bulunur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >