Böylesi görülmedi! Uçak pilotundan annesine büyük sürpriz

Ashrrita Chinchanka

Pilottan, ulusal hava yolu firmasında hostes olan annesine büyük jest!

Air India pilotu Ashrrita Chinchankar annesinin son gününü, iş yerinde kutladı. Chinchankar, 38 yıldır ulusal hava yolu firmasında hosteslik yapan annesinin son iş gününde annesini yalnız bırakmadı.

En eşsiz veda töreni!
38 yıldır hostes olan annesini uçurma şerefine nail olan genç kadın, annesine bulutların üzerinde eşsiz bir veda töreni düzenledi.
En eşsiz veda töreni! 38 yıldır hostes olan annesini uçurma şerefine nail olan genç kadın, annesine bulutların üzerinde eşsiz bir veda töreni düzenledi.
Aynı zamanda ünlü bir bloger!
Air India için pilot olmanın yanı sıra, popüler bir 'yemek bloger'ı olan Chinchankar, kendi kanalında uluslararası yemek tarifleri sunuyor.
Aynı zamanda ünlü bir bloger! Air India için pilot olmanın yanı sıra, popüler bir 'yemek bloger'ı olan Chinchankar, kendi kanalında uluslararası yemek tarifleri sunuyor.
Unutulmaz bir anı olarak kalacak
Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran bu veda töreni, hem genç pilot Ashrrita Chinchankar için hem annesi için unutulmaz bir anı olacağa benziyor.
Unutulmaz bir anı olarak kalacak Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran bu veda töreni, hem genç pilot Ashrrita Chinchankar için hem annesi için unutulmaz bir anı olacağa benziyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >