Bu da orjinal değil! Çağatay Akman'ın yeni şarkısı yayınlandı

Akman
Akman

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısının telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube'dan kaldırılmasının ardından dün yeni şarkısını yayınlayan Akman'ın bu şarkısı da orjinal değil!

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısının telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube'dan kaldırılmasının ardından dün yeni şarkısını yayınlayan Çağatay Akman, bu defa şarkıyı nereden esinlenerek hazırladığını da belirtti.

Bu defa kimden aldığını söyledi!
Yeni şarkısını 2645 Records kanalı ile YouTube'dan yayınlayan Çağatay Akman, bu sefer tartışmalara mahal vermemek için şarkıyı kimden esinlenerek yazdığını da belirtti.
Bu defa kimden aldığını söyledi! Yeni şarkısını 2645 Records kanalı ile YouTube'dan yayınlayan Çağatay Akman, bu sefer tartışmalara mahal vermemek için şarkıyı kimden esinlenerek yazdığını da belirtti.
140 bin izlenme
Sözlerini Ahmet Hatipoğlu ile birlikte yazdığı şarkının Muhabbet'in "Bazen" isimli şarkıdan esinlenerek yapıldığını belirten Akman'ın klibi, YouTube'da iki gündür bulunmasına rağmen şimdiden 140 bin izlenme sayısını geçmiş durumda.
140 bin izlenme Sözlerini Ahmet Hatipoğlu ile birlikte yazdığı şarkının Muhabbet'in "Bazen" isimli şarkıdan esinlenerek yapıldığını belirten Akman'ın klibi, YouTube'da iki gündür bulunmasına rağmen şimdiden 140 bin izlenme sayısını geçmiş durumda.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >