Cezaevi sonrası ilk durağı belli oldu! Evine gitmedi

Deniz Seki
Deniz Seki

2014 yılından beri cezaevinde bulunan Deniz Seki'nin, tahliyesinin ardından ilk durağı beli oldu!

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 yılından beri Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki dün saat 15:30 sıralarında tahliye oldu.

Beyaz güvercin uçurdu

                                    Hayranlarının ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu.
Beyaz güvercin uçurdu Hayranlarının ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu.
İlk adresi belli oldu!

                                    Ünlü sanatçının ilk adresi otel oldu. Dinlenmek üzere Mecidiyeköy'de bir otele giden sanatçıya, erkek arkadaşı Faruk Salman ve yönetmen kardeşi Serdar Seki eşlik etti. Burada da basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, öncelikle dinlenmek istediğini ama daha sonra konuşacağını söyledi.
İlk adresi belli oldu! Ünlü sanatçının ilk adresi otel oldu. Dinlenmek üzere Mecidiyeköy'de bir otele giden sanatçıya, erkek arkadaşı Faruk Salman ve yönetmen kardeşi Serdar Seki eşlik etti. Burada da basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seki, öncelikle dinlenmek istediğini ama daha sonra konuşacağını söyledi.
"Hepinizi çok özledim"

                                    Ünlü sanatçı otele girdiği sırada, "İki gün sonra buluşunca her şeyi konuşacağız. Birazcık dinleneyim ne olursunuz. Hepinizi çok özledim" açıklamasında bulundu.
"Hepinizi çok özledim" Ünlü sanatçı otele girdiği sırada, "İki gün sonra buluşunca her şeyi konuşacağız. Birazcık dinleneyim ne olursunuz. Hepinizi çok özledim" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >