Cimriliğiyle ünlü Alişan'ın düğününe harcadığı parayı duyan şoke oluyor

Cimriliğiyle ünlü Alişan'ın düğününe harcadığı parayı duyan şoke oluyor​
Cimriliğiyle ünlü Alişan'ın düğününe harcadığı parayı duyan şoke oluyor​

Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu Buse Varol ile dünya evine giriyor.

Ünlü şarkıcı Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde rol aldığı oyuncu Buse Varol ile dünya evine giriyor. 700 kişinin katılacağı bir düğün organize eden Alişan'ın, düğüne harcadığı parayla, kendisine cimri diyenleri utandırdığı söyleniyor.

700 bin liralık masraf

                                    Swiss Otel'de gerçekleşecek olan davete 700 bin lira harcayan Alişan'ın çevresine,  “23 yıldır çalışıyorum. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorum. Hayalimdeki gibi bir düğün için kesenin ağzını açtım. Bir kere evleneceğim. Masraf umurumda değil” dediği öğrenildi.
700 bin liralık masraf Swiss Otel'de gerçekleşecek olan davete 700 bin lira harcayan Alişan'ın çevresine, “23 yıldır çalışıyorum. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorum. Hayalimdeki gibi bir düğün için kesenin ağzını açtım. Bir kere evleneceğim. Masraf umurumda değil” dediği öğrenildi.
Kına gecesi için özel organizasyon
Çiftin 4 Mayıs'ta Gayrettepe Sürmeli Otel’de gerçekleşen kına gecesi için de özel bir organizasyon yapıldı. Dans grubunun eşlik ettiği kına gecesi törenine, gelin ve damat tarafının aile üyeleri ve akrabalarının yanı sıra Çağla Şikel, Amine Gülşe ve Buse Terim gibi isimler  de katıldı. Alişan, tören sırasında davul çalarak müstakbel eşine jest yapmayı da ihmal etmedi.
Kına gecesi için özel organizasyon Çiftin 4 Mayıs'ta Gayrettepe Sürmeli Otel’de gerçekleşen kına gecesi için de özel bir organizasyon yapıldı. Dans grubunun eşlik ettiği kına gecesi törenine, gelin ve damat tarafının aile üyeleri ve akrabalarının yanı sıra Çağla Şikel, Amine Gülşe ve Buse Terim gibi isimler de katıldı. Alişan, tören sırasında davul çalarak müstakbel eşine jest yapmayı da ihmal etmedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >