Çocuklar Duymasın dizisi değişikliğe gitti

Çocuklar Duymasın dizisi reyting savaşının kurbanı oldu.
Çocuklar Duymasın dizisi reyting savaşının kurbanı oldu.

2000'li yılların başında ekrana gelen ve herkes tarafında oldukça sevilen Çocuklar Duymasın dizisi uzun bir aradan sonra tekrar yayınlanmaya başlamıştı. Ancak gelen haberlere göre dizi reyting kurbanı oldu. Reytinglerin düşmesi yüzünden dizinin günü değiştirildi.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimlerin başrol oynadığı Çocuklar Duymasın dizisi 2000'li yılların efsane dizilerinden biriydi. Uzun süre ekran macerasını sürdürüp final veren dizi yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başladı. Ancak dizinin günü reytinglerin düşmesinden dolayı kanal tarafından değiştirildi.

Günü değişti

Dizinin 73.bölümünde düşük reytinglere çözüm bulmak amacıyla senaryoda yeni bir düzenleme yapılsa da bu değişiklik de ekranların fenomen dizisini kurtarmaya yetmemişti. Kanal D yönetimi bu durum üzerine yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, başrollerde ise Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın yeraldığı dizi için flaş bir karar aldı.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe akşamları yayınlanmasına karar verildi. Tutku karakterinin diziye yeniden dönmesine rağmen reytinglerdeki düşüşü engelleyemeyen Kanal D'nin bu kararıyla Çocuklar Duymasın'ın izlenmesi bakalım ne kadar etkileyeceği ise merak konusu.

Çocuklar Duymasın dizisinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ 2000 yıllardan beri beraber oynuyor.
Çocuklar Duymasın dizisinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ 2000 yıllardan beri beraber oynuyor.

Tamer Karadağlı: Tesadüfen diziye dahil oldum

Tamer Karadağlı, o dönem dizinin setine yanlışlıkla çağrıldığını, kendisinin yerine aslında başka oyuncunun düşünüldüğünü itiraf etti.

O dönemde yayınlanan Asmalı Konak dizisinde Özcan Deniz'in canlandırdığı Seymen Ağa karakteri için de ilk kendisine teklif geldiğini söyledi. Tamer Karadağlı'dan yıllar sonra art arda gelen itiraflar canlı yayına damga vurdu.

Çocuklar Duymasın 2002 yılından bir kare.
Çocuklar Duymasın 2002 yılından bir kare.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >