Çöpten aldığı oyuncak ayı ile gündeme oturan adama büyük sürpriz

​Çöpten aldığı oyuncak ayı ile gündeme oturan adama büyük sürpriz
​Çöpten aldığı oyuncak ayı ile gündeme oturan adama büyük sürpriz

Fotoğraftaki adama ulaşabilmek için verilen mücadele sonuç verdi. Sonunda kazanan taraf iyilik oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Manisa'da yaşayan Selçuk Sönmez isimli kullanıcı, belediyenin halk otobüsünde iş kıyafetleri ve kirli bir oyuncak ayıyla koltukta oturan belediye işçisinin fotoğrafını, 'Manisa'da belediye otobüsünde çektim bu fotoğrafı. Umarım bu iyi yürekli babanın ve çöpte bulduğu oyuncak ayıyı götürdüğü çocuğunun güzel bir hayatı olur' sözleriyle paylaştı.

Fotoğraf bir anda sosyal medyada yayıldı ve birçok kullanıcı, kirli oyuncak ayıyla yolculuk yapan bu kişiyi bulmak ve yardım etmek amacıyla girişim başlattı.

Ali Yener ve çöpten bulduğu oyuncak ayı
Ali Yener ve çöpten bulduğu oyuncak ayı

Fotoğraftaki kişiye ulaşmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Sonunda, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı bünyesinde çalıştığı öğrenilen Ali Yener'e (50) ulaşıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Yener'i makamında ağırladı. Sezen (3) ve Arda (10) isimli 2 torunu ile Ergün'le buluşan Yener, şaşkınlık yaşadığını ve fotoğrafın çekildiğinden haberinin olmadığını söyledi.

Ergün, Yener'in torunlarına sosyal medyadaki fotoğraftaki oyuncak ayıya benzeyen bir oyuncak ayı hediye etti. Ali Yener'in torunları da oyuncakları görünce büyük sevinç yaşadı.

Torunlar, yeni oyuncak ayılarına kavuştular
Torunlar, yeni oyuncak ayılarına kavuştular
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >