Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say'ın konserine katılacak mı?

Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konserine davet etti.
Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konserine davet etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkezi'de MKYK ve MYK toplantıları gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fazıl Say'ın Truva Sonatı davetine ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımız bu davete, konsere katılmak istiyorlar." dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımız bu konsere katılmayı arzu ediyorlar. Özel kalemi tarih oluşturmaya çalışıyor. Seçim süreciyle ilgili yoğun programı var. Sayın Cumhurbaşkanımız kültürel faaliyetlere daha yoğun katılmak istiyorlar. Konsere katılma konusunda olumlu yönde bir arzuları var.

Fazıl Say açıklamıştı

Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı davetle ilgili "Bir buçuk ay önce sorduk, gelmek istediğini söylediler." demişti.

Fazıl Say.
Fazıl Say.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce annesini kaybeden piyanist Fazıl Say'a telefon açarak taziyede bulunmuştu. ,Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da arayıp taziyelerini iletmişti.

  • Fazıl Say, o anı anlatırken "Cumhurbaşkanı’nın sesi çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti. Taziyelerini çok samimi, sıcak tonda, çok gerçek bir şekilde iletti” demişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >