Demet duymasın! Yeşim Salkım'dan zehir zemberek sözler

Demet Yeşim
Demet Yeşim

Yeşim Salkım'dan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! "Çok mutsuz"

Daha önce Seren Serengil ile Gülben Ergen'e savaş açan Yeşim Salkım cephesinde, sıra Demet Akalın'a geldi.

Demet Akalın'ın Star TV'de magazin programı yapan Dilay Korkmaz'ı eleştirileri üzerine zehir zemberek bir yanıt veren Salkım, Akalın'ı kızdıracak sözler etti.

"Evliliğinde mutsuz!"
Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Yeşim Salkım sunuculuk yaptığı programında Akalın’ın mutsuz olduğunu ve bunun acısını başkalarından çıkardığını iddia etti.
"Evliliğinde mutsuz!" Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Yeşim Salkım sunuculuk yaptığı programında Akalın’ın mutsuz olduğunu ve bunun acısını başkalarından çıkardığını iddia etti.
"Onların da mutsuz olmalarını istiyor"
Yeşim Salkım, “Demet evliliğinde mutsuz. Kendi mutsuzluğunu çevresindekilere de yansıtıyor, onların da mutsuz olmalarını istiyor” açıklamasında bulundu.
"Onların da mutsuz olmalarını istiyor" Yeşim Salkım, “Demet evliliğinde mutsuz. Kendi mutsuzluğunu çevresindekilere de yansıtıyor, onların da mutsuz olmalarını istiyor” açıklamasında bulundu.
"Biz senin gibi paramızı sosyal medyadan kazanmıyoruz"
Salkım, açıklamalarına şöyle devam etti: "Meydanı boş bulmuş, sürekli birilerine sarıyorsun. Başkaları üzerinden göndermeler yapma. Ben buradayım, zorun neyse ararsın o kişiyi çatır çatır konuşursun. Oradan buradan yazmakla olmaz. Biz senin gibi paramızı sosyal medyadan değil sahneden kazanıyoruz!"
"Biz senin gibi paramızı sosyal medyadan kazanmıyoruz" Salkım, açıklamalarına şöyle devam etti: "Meydanı boş bulmuş, sürekli birilerine sarıyorsun. Başkaları üzerinden göndermeler yapma. Ben buradayım, zorun neyse ararsın o kişiyi çatır çatır konuşursun. Oradan buradan yazmakla olmaz. Biz senin gibi paramızı sosyal medyadan değil sahneden kazanıyoruz!"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >