Demet Şener'den Akalın'a şoke eden yorum!

Demet
Demet

Demet Şener'in Demet Akalın Okan Kurt çiftinin boşanma haberlerine ilişkin sosyal medyada beğendiği bir yorum, ortalığı karıştırdı.

2005 yılında evlenen Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın çekişmeli boşanma süreçleri ve davalar hala devam ederken; bir boşanma haberi de bir dönem İbrahim Kutluay ile birlikte olan Demet Akalın'dan geldi.

16 yıl önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay'ın Demet Şener nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüş, İbrahim Kutluay daha sonra Demet Şener ile dünya evine girmişti.

Demet Akalın, Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin boşanmaları hakkında,'Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim' yorumunu yapmıştı.

Sosyal medyayı salladı!

Şener'in sosyal medya paylaşımının altına gelen yorumu beğenmesi, dün sosyal medyayı salladı. Demet Şener'in pozunun altına yapılan 'Ne demişler sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir. Sen çok asil bir bayansın. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyor' yorumunu beğenmesi, Demet Akalın Okan Kurt çiftinin boşanma haberlerine nasıl tepki verdiğini ortaya koydu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >