Deniz Çakır'ın Vurgun'u tutmadı

Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan da çıkarılmıştı.
Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan da çıkarılmıştı.

Oyuncu Deniz Çakır son günlerde başörtülü kadınlara yaptığı hakaretle gündeme geldi. Hakaret ettiği kadınlar tarafından davalık olan Çakır, tüm bunların dışında yeni bir diziye başlamıştı. Vurgun isimli dizide başrol oynayan oyuncu istediğini elde edemedi. Dizi final kararı aldı.

Oyuncu Deniz Çakır gittiği bir mekanda yan masasında oturan başörtülü kadınlara hakaret etmiş ve davalık olmuştu. Hakkında dava açılan oyuncu için takipsizlik kararı çıkmıştı. FOX TV'de Vurgun isimli bir diziyle ekrana dönen Çakır umduğunu bulamadı. Dizi final kararı aldı.

İddialıydı

Vurgun, sezona iddialı başlamıştı. Dizi, yüksek maliyet ve reytinglerde umut vermeyen sonuçların ardından final kararı aldı. Fox TV ekranlarında Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay ve Erkan Petekkaya'lı kadrosu ile her hafta seyirci karşısına çıkan Vurgun 6. bölümün ardından artık erkanlara gelmeyecek.

Vurgun dizisinden Erkan Petekkaya.
Vurgun dizisinden Erkan Petekkaya.

Konusu

İlk başlarda oldukça dikkat çeken dizinin konusu ise şöyle:

  • Dizinin başrolu Kemal geçirdiği bir kaza sonucu komada yatmaktadır. 10 yıl boyunca komada kalan Kemal'in karısı Reyhan'ın ilk çocukları Kerem'in yaşaması için ilik nakli yapması gerekmektedir. Bunun içinde Kerem'in kardeşi olması şarttır.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >