Diriliş Ertuğrul setinde 'Sızıntı'

Diriliş Ertuğrul 5.sezona, kaldığı yerden 15 yıl sonrasını anlatarak başlayacak.
Diriliş Ertuğrul 5.sezona, kaldığı yerden 15 yıl sonrasını anlatarak başlayacak.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon çekimleri halen sürüyor. Ne zaman yayınlanacağı ve bu sezon hangi olayları konu alacağı ise merak konusu. Diriliş Ertuğrul'un yapımcıları ise bu konuyu sır gibi saklıyor. Ancak dizi setinden yabancı bir internet sitesine, dizinin yeni sezonu hakkında bilgiler sızdırıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin setine giden ve orada alınan sıkı önlemleri bizzat gözlemleyen, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu 'Sızıntı' haberini köşesinde yazdı.

Köşesinde yazdığı yazıya göre, dizinin çekim platosu yenilendi hatta yeni bir plato kuruldu. Dizi, bıraktığı yerden 15 yıl sonrasını anlatacağı için oyuncu kadrosunun yüzde 95'i değişti. Haliyle yapımcılarında dizinin yeni halini seyircilerden önce kimsenin görmesini istemiyorlar.

Köşe yazarı Ali Eyüboğlu, yenilenen dizi setini ziyaret etti.

Onca önleme rağmen 5.sezon görüntüleri yabancı internet sitelerine sızdı!

Diriliş Ertuğrul hayranlarını 5 sezonda büyük sürprizler bekliyor.
Diriliş Ertuğrul hayranlarını 5 sezonda büyük sürprizler bekliyor.

Ertuğrul'la oğullarının yer aldığı yeni sezon kapak çekiminden, birileri görüntü alıp, yabancı internet sitelerine servis etmiş. O fotoğraflar ise hayranların kullandığı sayfalardan yayılmaya başlamış. O yüzden bu sezona dair en ufak bir ipucu vermemek için sette kuş uçurtulmuyor. Seti ziyaret edenlere ise, yeni dekorun ve oyuncuların kostümlü halleriyle fotoğraf almalarına izin verilmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >