Diriliş'te izleyicinin beklediği haber geldi!

Diriliş
Diriliş

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da izleyicinin merakla beklediği haber geldi!

Ekranların sevilen dizisi, reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey, Sadettin Köpek'in bütün pisliklerini Sultan Alaaddin'e anlatıyor.

Diriliş Ertuğrul'un 106. bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekleyen izleyici, muradına erdi.

Yeni bölüm nefes kesecek!
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm nefes keseceğe benziyor.
Yeni bölüm nefes kesecek! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm nefes keseceğe benziyor.
Sadettin Köpek'in ismini veriyor!
Yeni bölüm fragmanında, "Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Sadettin Köpek'in ismini veriyor.
Sadettin Köpek'in ismini veriyor! Yeni bölüm fragmanında, "Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Sadettin Köpek'in ismini veriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >