Ekranların sevilen dizisi final yapıyor!

Dizi
Dizi

Hayranları kahrolacak! Ekranların sevilen dizisi final yapmaya hazırlanıyor

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi, bu sezon beklediği patlamayı yapamayınca final kararı aldı.

Final kararı aldı!
Türk televizyonlarının sevilen dizisi bir zamanlar rekorda rekora koşarken, bu sezon dibe vurdu. Beklediği reytingleri bulamayan dizi, final kararı aldı.
Final kararı aldı! Türk televizyonlarının sevilen dizisi bir zamanlar rekorda rekora koşarken, bu sezon dibe vurdu. Beklediği reytingleri bulamayan dizi, final kararı aldı.
Reytinglerde dibe vurdu
Geçtiğimiz sezonlarda reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler, yeni sezonda dibe vurunca final kararı aldı. Konuyla ilgili köşesine yer veren Posta yazarı Mesut Yar, "Dizinin final yapacağından söz ediliyor" açıklamasında bulundu.
Reytinglerde dibe vurdu Geçtiğimiz sezonlarda reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler, yeni sezonda dibe vurunca final kararı aldı. Konuyla ilgili köşesine yer veren Posta yazarı Mesut Yar, "Dizinin final yapacağından söz ediliyor" açıklamasında bulundu.
Hayranları kahrolacak!
Yar, "Kırgın Çiçekler, bu sezon zirve yarışından koptu. Açıkçası hikayesiyle kimseyi mutlu ettiğini söyleyemem...


Hep aynı trajediler ve yapay mutluluklar etrafında dönen ve sadece isimleri değişen karakterler izleyiciyi sıktı...


Eh, bu meseleyi de birkaç kez köşeye taşıdık. Neyse, gözün gördüğünü yapım ve yayın tarafı da görmüş olmalı ki dizinin final yapacağından söz ediliyor. Yine de bu dizinin ömrü hiç de kısa olmadı. Böyle düşününce başlı başına bir başarı hikayesidir. Dağılıp dökülmeden bitirilmesi de öyle..'' açıklamasında bulundu.
Hayranları kahrolacak! Yar, "Kırgın Çiçekler, bu sezon zirve yarışından koptu. Açıkçası hikayesiyle kimseyi mutlu ettiğini söyleyemem... Hep aynı trajediler ve yapay mutluluklar etrafında dönen ve sadece isimleri değişen karakterler izleyiciyi sıktı... Eh, bu meseleyi de birkaç kez köşeye taşıdık. Neyse, gözün gördüğünü yapım ve yayın tarafı da görmüş olmalı ki dizinin final yapacağından söz ediliyor. Yine de bu dizinin ömrü hiç de kısa olmadı. Böyle düşününce başlı başına bir başarı hikayesidir. Dağılıp dökülmeden bitirilmesi de öyle..'' açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >