Elin oğlu programıyla tanındılar! Şimdi ne yapıyorlar?

Elin Oğlu

Elin Oğlu programıyla tanınan o isimler şimdi nerede ve ne yapıyorlar?

Onların her biri buraya ya okumaya ya da yuva kurmaya geldi, geldikleri gibi de kaldılar çünkü bu memleketi ve insanlarını çok sevdiler.

Elin Oğlu programıyla tanınıp ünlenen bu isimler şimdi nerede ve ne yapıyorlar merak ettiniz mi? Biz sizler için merak ettik.

Danilo Zanna

                                    Hayatımıza "abijim" kalıbını sokan Danilo Zanna, renkli tavırları ve sempatik halleriyle dikkat çekiyordu. Şef olan Zanna, Ntv'de İtalyan İşi adlı bir yemek programı sunuyor.
Danilo Zanna Hayatımıza "abijim" kalıbını sokan Danilo Zanna, renkli tavırları ve sempatik halleriyle dikkat çekiyordu. Şef olan Zanna, Ntv'de İtalyan İşi adlı bir yemek programı sunuyor.
Masataka Kobayashi

                                    Programda efendi ve sessiz tavırlarıyla özellikle de Barış Manço hayranlığı ile dikkat çeken Kobayashi, tercümanlık mesleğini yapmaya devam ediyor.
Masataka Kobayashi Programda efendi ve sessiz tavırlarıyla özellikle de Barış Manço hayranlığı ile dikkat çeken Kobayashi, tercümanlık mesleğini yapmaya devam ediyor.
Robbie Lee Valentine

                                    Zeki Müren'e olan aşırı derecedeki hayranlığı ile dikkat çeken Valentine, burada da sanat sektöründe çalışmalar sürdürüyor. Bir de YouTube kanalı var.
Robbie Lee Valentine Zeki Müren'e olan aşırı derecedeki hayranlığı ile dikkat çeken Valentine, burada da sanat sektöründe çalışmalar sürdürüyor. Bir de YouTube kanalı var.
Chaby Han

                                    Sosyal medyanın en popüler ismi olan Chaby Han, hem YouTube'de hem de Twitter'de bir fenomen olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Chaby Han Sosyal medyanın en popüler ismi olan Chaby Han, hem YouTube'de hem de Twitter'de bir fenomen olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Andrey Polyanin 

                                    Chaby Han ve Danilo Zanna gibi ekibin en popüler isimlerinden olan Polyanin, şu sıralar Kalk Gidelim adlı dizide rol alıyor. Modellik çalışmalarına da devam ediyor.
Andrey Polyanin Chaby Han ve Danilo Zanna gibi ekibin en popüler isimlerinden olan Polyanin, şu sıralar Kalk Gidelim adlı dizide rol alıyor. Modellik çalışmalarına da devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >