Enes Batur Youtube'u bırakıyor mu?

Enes Batur YouTube'u bırakıyor iddiası sosyal medyada gündem oldu.
Enes Batur YouTube'u bırakıyor iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde amcasına hakaret ettiği videosu yüzünden tepki gören ünlü Youtuber Enes Batur hakkında bir iddia ortaya atıldı. Türkiye'nin en çok izlenen YouTube kanallarından birisine sahip olan Enes Batur'un, YouTube'u bıraktığı iddia edildi. Sosyal medyada Enes Batur YouTube'u bıraktı mı soruları takipçileri arasında konuşulmaya başlandı. Enes Batur'un YouTube'u bıraktıktan sonra ne iş yapacağı ise merak konusu.

Enes Batur'un YouTube üzerinden paylaştığı bir video sonrasında bu iddialar güçlük kazandı. Paylaştığı video silinmiş olsa da takipçileri tarafından ekran görüntüsü olarak kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Enes Batur, amcasına 'kışkırtma' konsepti adı altında hakaret içeren bir video paylaşmıştı. Gelen tepkiler sonrası videoyu silmek zorunda kalmıştı.
Enes Batur, amcasına 'kışkırtma' konsepti adı altında hakaret içeren bir video paylaşmıştı. Gelen tepkiler sonrası videoyu silmek zorunda kalmıştı.

Daha sonrasında kişisel Twitter hesabından bu paylaşımı yaptı.

Bu paylaşımın ardından takipçileri ''Enes Batur Youtube'u bırakıyor'' şeklinde yorumlar yaptı.

Amcasına ve yengesine hakaret ettiği ve oldukça kırıcı sözler sarf ettiği video ile hem sosyal mecralarda hemde yazılı, görsel basında oldukça büyük bir infiale sebep olan Batur'un, YouTube kariyerine son verme ihtimali oldukça kuvvetli gözüküyor.

İşte Batur'un yayınlandıktan kısa süre sonra silinen videosu:

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 8 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez 2017 senesinde ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 8 milyondan fazla takipçisi bulunuyor

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >