Engin Altan Düzyatan: Gerekirse ücretimde fedakarlık yaparım

Engin Altan Düzyatan
Engin Altan Düzyatan

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, yerli oyuncu ve yönetmenlerin son dönemlerde maaşlarında indirime gidebilecekleri söylemi hakkında konuştu.

Nişantaşı'ndaki bir mekanda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, "Ülkede insanlar sıkıntıdaysa biz de fedakarlık göstereceğiz diye düşünüyorum. Sonuçta ülkenin önemli bir kısmında maddi sıkıntı varsa biz de kemer sıkacaksak o gereken kemeri sıkacağız" diye konuştu

Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul seyircilerini büyük değişimler bekliyor.
Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul seyircilerini büyük değişimler bekliyor.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda ekim ayında yeni sezona başlayan Diriliş Ertuğrul'un bu yıl hangi tarihte yayına gireceği henüz açıklanmadı. Diriliş Ertuğrul izleyicileri merakla yeni sezonu beklerken dizinin sosyal medya hesabından, "Diriliş Ertuğrul, daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da 'Diriliş Ertuğrul' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur" açıklaması yapılmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >