Engin Altan Düzyatan'a Ortadoğu'dan ödül geldi

​Engin Altan Düzyatan.
​Engin Altan Düzyatan.

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'daki karakteriyle herkesin sempatisini kazanan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan Ortadoğu'nun en önemli ödül törenlerinden biri olan Arap Festivali’nde (DIAFA-Distinctive International Arab Festivals Awards) “En İyi Uluslararası Oyuncu (Best International Actor)” ödülünü kazandı.

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan ödüllerine bir yenilerini eklemeye devam ediyor. Ortadoğu'nun en önemli ödül törenlerinden biri olan Arap Festivali'nde ödül alan Düzyatan ödül için teşekkür etti.

Engin Altan Düzyatan ödül töreninden kareler.
Engin Altan Düzyatan ödül töreninden kareler.

Engin Altan Düzyatan ödül töreninde konuşma yaptı.
Engin Altan Düzyatan ödül töreninde konuşma yaptı.

Prestij ödülü

Düzyatan'a ödülü Dubai Türk Başkonsolosu ilker Kilic ve Atlantis Palm pazarlama direktörü Linda Abdul Hay’dan alan oyuncu “Bayanlar ve baylar iyi akşamlar. Öncelikle beni davet ettiğiniz ve bu harika ödülü verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dubai'de her zaman mutlu anılarım oldu ve bu ödül bunların en güzeli. Herkese çok teşekkürler” dedi. Lady Gaga ile çalışan Grammy ödüllü ünlü şarkici ve yapimci RedOne, Engin Altan Düzyatan'ın hayranı olduğunu belirtti. İkili gece boyunca sohbet ettiler.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >