Erkenci Kuş ekibinden 'Can Yaman' açıklaması

Demet Özdemir ve Can Yaman başarılı olan genç oyunculardan.
Demet Özdemir ve Can Yaman başarılı olan genç oyunculardan.

Erkenci Kuş dizisi son günlerde başrol oyuncusu Can Yaman ile ilgili 'sette yaralama' konusuyla gündeme geliyor. Yaman'ın sette birini yaraladığı iddialarıyla ilgili açıklama yapan ekip, ''Basında çarpıtılarak yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır" diyerek olayları yalandı.

Erkenci Kuş dizisi ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle izleniyor. Yaz dizisi olarak başlayan ancak sezon boyunca devam eden dizinin kadrosu ile oldukça güçlü. Başarılı ve genç oyuncuların yer aldığı başrolleri, Can Yaman ve Demet Özdemir paylaşıyor. Son zamanlarda yaptığı reklam anlaşmaları ile de gündeme gelen Yaman oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Ancak dün gelen bilgilere göre oyuncu sette olay çıkardı.

Can Yaman ise henüz olaylarla ilgili bir açıklama yapmadı.
Can Yaman ise henüz olaylarla ilgili bir açıklama yapmadı.

Açıklama yapmıştı

Demet Özdemir rol arkadaşı ile ilgili açıklama yaparak;

''Bugün haberlerde "hayran" adı altında bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup uyarıldığı halde uzaklaşmamıştır... Kaydı kesip Can'ın kolundan tutup bana laf atmıştır. Can da sözde hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür." ifadelerini kullanmıştı.

Demet Özdemir Can Yaman'la ilgili açıklama yaptı.
Demet Özdemir Can Yaman'la ilgili açıklama yaptı.

Sözlü taciz

Yapım şirketi olayı şu sözlerle anlattı:

"Çekimlerimizin yapıldığı esnada, izleyen kişiler arasından bir şahıs Demet Özdemir ve Can Yaman'a sözlü tacizde bulunmuş, saldırgan tavırlarıyla sette gerginlik yaratmıştır. Oyuncularımız bahsi geçen şahsın ekip tarafından setten uzaklaşmasını rica etmiştir ve çekimlere devam edilmiştir. Basında çarpıtılarak yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır."

Demet Özdemir ve Can Yaman.
Demet Özdemir ve Can Yaman.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >