Eşinden Volkan'a 850 bin TL'lik gönderme!

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'den, eşine 850 bin TL'lik gönderme!

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, beğendiği 850 bin TL değerindeki Jaguar I-PACE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktı. Araba hakkında deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demirel'in fotoğrafına beğeni yağdı.

Arabaya övgüler yağdırdı!

                                    Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, beğendiği 850 bin TL değerindeki Jaguar I-PACE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktı. Araba hakkında deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demirel,'in, Volkan'a gönderme yaptığı takipçileri tarafından konuşuldu. Youtube ve sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Zeynep Demirel, test sürüşüne çıktığı elektrikli arabayla ilgili fikirlerini de takipçileriyle paylaştı. Araba için "Evdeki prizden bile şarj oluyormuş. O kadar kolay yani. Tam şarjla 470 km yol yapabiliyormuş. En güzel yanı da çevre dostu olması" diye övgüler yağdıran Demirel'in, arabayı alması için eşine gönderme yaptığı konuşuldu.
Arabaya övgüler yağdırdı! Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, beğendiği 850 bin TL değerindeki Jaguar I-PACE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktı. Araba hakkında deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demirel,'in, Volkan'a gönderme yaptığı takipçileri tarafından konuşuldu. Youtube ve sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Zeynep Demirel, test sürüşüne çıktığı elektrikli arabayla ilgili fikirlerini de takipçileriyle paylaştı. Araba için "Evdeki prizden bile şarj oluyormuş. O kadar kolay yani. Tam şarjla 470 km yol yapabiliyormuş. En güzel yanı da çevre dostu olması" diye övgüler yağdıran Demirel'in, arabayı alması için eşine gönderme yaptığı konuşuldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >