Fahriye Evcen hamileliği sürecinde ilk kez görüntülendi

Fahriye Evcen.
Fahriye Evcen.

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit'le evlenen Fahriye Evcen ilk çocuğuna hamile. 7. ayını geride bırakmaya hazırlanan oyuncu, hamileliği sürecinde ilk kez görüntülendi. Kontrole geldiği hastane çıkışı eşi Özçivit'le görüntülenen Evcen doğumun ise Türkiye'de olacağını söyledi.

Hamileliği ilerledikten sonra gözlerden uzak, sakin bir yaşam sürmeye başlayan Fahriye Evcen, gelen dizi ve reklam tekliflerini de geri çeviriyor. Görüntü vermemeye dikkat eden Evcen, aylar sonra ilk kez eşi Burak Özçivit’le rutin kontrolleri için geldiği Nişantaşı’ndaki bir hastanede görüntülendi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit doktor çıkışı böyle görüntülendi.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit doktor çıkışı böyle görüntülendi.

Grip olmuştu

Geçtiğimiz günlerde grip olduğu için aynı hastanede birkaç gün kalarak kontrol altında tutulan Evcen'in, karnının burnunda olduğu görüldü.

Oyuncu, “Doğum yurt dışında değil, Türkiye’de olacak. Burada ülkemizde doğsun istiyoruz, bir yere gitmiyoruz” diye konuştu.

Evcen erkek bebek bekliyor. İsminin ne olacağı ise merak konusu.
Evcen erkek bebek bekliyor. İsminin ne olacağı ise merak konusu.

Yasak gelmişti

Rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Evcen'e doktorundan yasaklar gelmişti. 3 gece hastanede kalan oyuncuya doktoru, alışveriş merkezine gitmesi, çocuklarla temasta bulunması ve teknoloji aletleriyle ilgilenmesini yasakladı.

Eşi Burak Özçivit'in de biran olsun yalnız bırakmadığı gelen haberler arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >