Fahriye Evcen'e yasak geldi

Fahriye Evcen.
Fahriye Evcen.

Geçtiğimiz yıl oyuncu Burak Özçivit'le evlenen Fahriye Evcen 7 aylık hamile. Bir erkek çocuk bekleyen Evcen geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi edildikten sonra taburcu olan oyuncuya eşi Özçivit ve doktoru doğuma kadar bazı yasaklar koydu.

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit'le evli olan ve 7 aylık hamile olan Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde çıktığı Kartalkaya tatilinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Erken doğum iddialarının da gündeme geldiği oyuncuyla ilgili kayınvalidesi açıklama yaparak, ''Her şey yolunda. Erken doğum söz konusu değil"demişti. Ayrıca oyuncu hamileliğiyle ilgili herhangi bir paylaşım ya da açıklama yapmıyor ve gözlerden uzak yaşıyor. Erkek olan bebeğin isminin ne olacağı ise merak konusu.

Oyuncu ilk çocuğuna hamile.
Oyuncu ilk çocuğuna hamile.

Yasak geldi

Rahatsızlandıktan sonra 3 gece hastanede kalan Fahriye Evcen'e doktorundan yasaklar geldi.2 ay sonra doğum yapacak olan Evcen'in alışveriş merkezine gitmesi, çocuklarla temasta bulunması ve teknoloji aletleriyle ilgilenmesi yasak. Bu şekilde hem eşini hem de bebeğini dış tehlikelere karşı korumaya çalışan Burak Özçivit, Evcen'i dışarı çıkacağı zamanda yalnız bırakmıyor.

Özçivit, eşini gideceği her yere kendisi bırakıyor.

Burak Özçivit, eşini yalnız bırakmıyor.
Burak Özçivit, eşini yalnız bırakmıyor.

Hastalandığı gün paylaşım yapmıştı

Oyuncu Evcen hastaneye kaldırılmadan birkaç saat önce sosyal medya hesabından tatil yaptığı Kartalkaya'dan fotoğraflar paylaşmıştı.

Burak Özçivit Diriliş'e dahil olmuştu

Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olan Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde çekilmesi planlanan 'Osman Gazi' dizisi için Burak Özçivit ile anlaşıldı. Oyuncu bu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.

Oyuncu,

Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun. @m.mehmetbozdagOur journey with 'Diriliş Osman' has started. Best of luck to everyone. '' sözleriyle sosyal medyadan açıklama yapmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >