Game of Thrones yeni sezonu Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

Game of Thrones.
Game of Thrones.

Tüm dünyanın neredeyse 1.5 yıldır heyecanla beklediği Game of Thrones dizisinin final sezonu nihayet bu gece yayınlanıyor. HBO yapımı dizi ABD'de 14 Nisan (bugün) saat 21.00'de başlayacak dizi, Türkiye'de ise gece yarısı 04.00'te Türkçe altyazı ile Digitürk'te yayınlanacak.

Belki de dünyanın en merakla beklenen ve en çok takipçisi olan Game of Thrones dizisi bu yıl 8. ve son sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk günden beri fantastik senaryosu ve kurgusal hikayesi ile milyonlarca seyirciyi kendisine hayran bırakan Game of Thrones, ABD kanalı HBO'da 8. sezon ilk bölümüyle saat 21.00'de seyirciyle buluşuyor.

Game of Thrones Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

George R. R. Martin’in fantastik hikâyesi, 8. sezonla birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Game of Thrones bu sezon bitse de bir çok devam dizisi ve filmi şimdiden yapılmaya ve yayınlanmaya hazır bekliyor. Yani Game of Thrones evrenini seven izleyiciler spin-off filmleriyle mutlu edilecek. ABD yapımı dizi yine kanalı HBO'da yayınlanacak. Türkiye'de ise Game of Thrones'un yayıncısı Digitürk olacak.

Game of Thrones'un 8. sezonu 15 Nisan saat 04.00'te Bein Connect'te yayınlanacak.
Game of Thrones'un 8. sezonu 15 Nisan saat 04.00'te Bein Connect'te yayınlanacak.

Türkiye saati ile saat kaçta izlenecek?

Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunan dizi, Türkiye saati ile 14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak.

Game of Thrones'ta hangi karakter kaç dakika rol aldı?

Toplamda 8sezon süren dizide diğer yapımlara göre birçok yan rolün fazladan süre aldığı hatta bazı bölümlerde başrollerden daha fazla ekranda göründüğüne şahit olmuştuk. Eğer Game of Thrones hayranlarına 'hangi karakter sizin favoriniz?' diye sorsak muhtemelen 5'ten fazla farklı karakter ismi duyarız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >