Gamze Özçelik dünyadaki mazlumlar için koşturuyor

Zeynep Gamze Özçelik.
Zeynep Gamze Özçelik.

Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte dünyadaki tüm mazlumlara yardım etmeye çalışan Gamze Özçelik Afrika'da 11 tane su kuyusu açtırdı. Geçtiğimiz aylarda tesettüre giren Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği il birlikte mazlumlara yardım götüren Gamze Özçelik dünyanın her yerine yetişmeye çalışıyor.

Gamze Özçelik'in sosyal medyadan paylaştığı görüntüler;

Kamerun'a gitmişti

Özçelik, geçtiğimiz günlerde hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için Kamerun'a gitmişti. 4 tane su kuyusu açtırdıklarını söyleyen oyuncu, güzel haberler vermeye devam ediyor.

Gamze Özçelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

  • "Ömrü su yollarında geçen Afrika'lı kardeşlerimiz için başlattığımız, Umut Pınarları Su Kuyusu Projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çoşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz."
  • Gamze Özçelik Kamerun'da su kuyuları açtı

Gamze Özçelik'in paylaştığı o video:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >