Gözyaşları sel oldu! Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze
Cenaze

Ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş son yolculuğuna uğurlandı!

Uzun süredir mücadele ettiği kansere yenilerek dün öğle saatlerinde hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Devlet töreniyle kaldırıldı

                                    Nuray Hafitaş'ın cenazesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile devlet töreniyle kaldırıldı.
Devlet töreniyle kaldırıldı Nuray Hafitaş'ın cenazesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile devlet töreniyle kaldırıldı.
Ünlü isimler akın etti!

                                    
                                    Hafiftaş'ın cenazesine sanatçı Orhan Gencebay, Alişan gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı. Nuray Hafiftaş'ın en yakın arkadaşı Nur Ertürk ise, gözyaşlarını tutamadı.
Ünlü isimler akın etti! Hafiftaş'ın cenazesine sanatçı Orhan Gencebay, Alişan gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı. Nuray Hafiftaş'ın en yakın arkadaşı Nur Ertürk ise, gözyaşlarını tutamadı.
Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi

                                    Hafiftaş, Teşvikiye Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi Hafiftaş, Teşvikiye Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin cenaze töreninde
Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin cenaze töreninde yan yana saf tuttu.
Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin cenaze töreninde Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin cenaze töreninde yan yana saf tuttu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >