Hadise'nin annesi psikolojik destek alıyor

Hadise Açıkgöz.
Hadise Açıkgöz.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği iddia edilmişti. Kardeşleriyle de arası açılan şarkıcı oldukça zor günler geçirdi. Kızlarının dikkati sayesinde ölümden dönen anne Açıkgöz'ün psikolojik tedavisi için şarkıcının 64 bin TL harcadığı ortaya çıktı.

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar etmesi haberleriyle gündeme gelen ve ablası Hülya Açıkgöz ile hala küs olan şarkıcı Hadise'nin annesi psikolojik tedavi görüyor. Annesine Belçika'daki bir klinikte psikolojik destek aldıran ünlü şarkıcının 64 bin TL harcadığı iddia edildi.

Hadise ve kardeşi Derya.
Hadise ve kardeşi Derya.

İstanbul'u istemiyor

Geçtiğimiz yıl annesinin sağlık sorunları nedeniyle aile içinde de sıkıntılar yaşayan Hadise, kötü izleri silmek için elinden geleni yapıyor. Ünlü şarkıcı, annesi Gülnihal Açıkgöz'e Belçika'daki özel bir klinikte psikolojik destek aldırdı. Kliniğe yaklaşık 64 bin TL ödedi. Anne Açıkgöz, İstanbul'da yaşamak istemeyince küçük kızı Derya ile Belçika'ya dönmüş, şarkıcı Hadise ise işleri nedeniyle onlara eşlik edememişti.

Gülnihal Açıkgöz.
Gülnihal Açıkgöz.

Anne hasretine dayanamamıştı

İstanbul'dan Belçika'ya dönen annesi Gülnihal Açıkgöz'ün hasretine dayanamayan Hadise sosyal medya hesabından "Ev, annenin olduğu yerdir" yazılı kupayı paylaşıp annesiyle barıştığını ilan etmişti. Ablasıyla arası hala açık olan Hadise'nin iş ilişkisini de sonlandırıldığı biliniyor.

Stilistliğini kardeşi Derya'nın yaptığı şarkıcı barışmasına rağmen kardeşiyle çalışmıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >