Hakan Sabancı'nın 'bedelli askerlik yorumu' sosyal medyayı salladı

21 günlük bedelli askerlik yapan ​Hakan Sabancı ve asker arkadaşı...
21 günlük bedelli askerlik yapan ​Hakan Sabancı ve asker arkadaşı...

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nda bedelli askerlik görevini tamamlayan Hakan Sabancı, önceki akşam Pera Palas Oteli’ndeki bir davette görüntülendi. Sabancı'nın 'bedelli askerlik yorumu', sosyal medyada komik yorumlara neden oldu.

Hakan Sabancı geçtiğimiz hafta yemin ederek askerlik görevini tamamladı. Annesi Arzu Sabancı, oğlunun töreninden bir fotoğraf yayınlayarak; "Ne mutlu bize, bir oğlumuzun askerliğini görmek kısmet oldu" ifadelerini kullanmıştı.

"Günler geçmedi, ama güzeldi"

                                    
                                    Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nda bedelli askerlik görevini tamamlayan Hakan Sabancı, önceki akşam Pera Palas Oteli’ndeki bir davette görüntülendi. Sabancı, “Günler geçmedi ama güzeldi. Askerlik çok ciddi bir müessese” yorumuyla sosyal medyayı salladı.
"Günler geçmedi, ama güzeldi" Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nda bedelli askerlik görevini tamamlayan Hakan Sabancı, önceki akşam Pera Palas Oteli’ndeki bir davette görüntülendi. Sabancı, “Günler geçmedi ama güzeldi. Askerlik çok ciddi bir müessese” yorumuyla sosyal medyayı salladı.
"Ne mutlu bize, bir oğlumuzun askerliğini görmek kısmet oldu."

                                    
                                    Arzu Sabancı, geçtiğimiz hafta oğlunun yemin törenine katılmış, fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. "Ne mutlu bize, bir oğlumuzun askerliğini görmek kısmet oldu."
"Ne mutlu bize, bir oğlumuzun askerliğini görmek kısmet oldu." Arzu Sabancı, geçtiğimiz hafta oğlunun yemin törenine katılmış, fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. "Ne mutlu bize, bir oğlumuzun askerliğini görmek kısmet oldu."
Saati ile gündem olmuştu

                                    Sabancı ailesinin torunlarından iş adamı Hakan Sabancı, vatani görevini yerine getirmek için Kütahya’daki birliğine teslim olmuştu. Sabancı, son olarak kışla girişi çekildiği fotoğrafta milyonluk saatini bırakıp mütevazı bir saat taktığı detayı ile gündem olmuştu.
Saati ile gündem olmuştu Sabancı ailesinin torunlarından iş adamı Hakan Sabancı, vatani görevini yerine getirmek için Kütahya’daki birliğine teslim olmuştu. Sabancı, son olarak kışla girişi çekildiği fotoğrafta milyonluk saatini bırakıp mütevazı bir saat taktığı detayı ile gündem olmuştu.
1 milyon 250 bin liralık saatten, 45 liralık saate!

                                    Pahalı saatlere meraklı olan Sabancı, 1 milyon 250 bin TL değerindeki marka saatine veda edip birliğine 45 liralık saatle teslim olmuştu.
1 milyon 250 bin liralık saatten, 45 liralık saate! Pahalı saatlere meraklı olan Sabancı, 1 milyon 250 bin TL değerindeki marka saatine veda edip birliğine 45 liralık saatle teslim olmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >