Hayranlarına kötü haber! Ünlü oyuncu hastanelik oldu

Beste
Beste

Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü haber! Hastanelik oldu

Ünlü oyuncu Beste Kökdemir tatil için gittiği Fethiye'de kene ısırması sonucu hastanelik oldu. Hastane önünde fotoğraf paylaşan güzel oyuncu, "Kenewoman oldum" açıklamasında bulundu.

Hastanelik oldu!

                                    ''Tatlı Küçük Yalancılar'' dizisi ile tanınan genç oyuncu Beste Kökdemir, hastaneye kaldırıldı. Tatil için gittiği Fethiye'de kene ısırması sonucu hastanelik olan genç oyuncu, hastane önünde çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
Hastanelik oldu! ''Tatlı Küçük Yalancılar'' dizisi ile tanınan genç oyuncu Beste Kökdemir, hastaneye kaldırıldı. Tatil için gittiği Fethiye'de kene ısırması sonucu hastanelik olan genç oyuncu, hastane önünde çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
''Ben de kenewoman oldum''

                                    Hayranlarını üzecek haberi sosyal medya hesabında paylaşan 24 yaşındaki oyuncu Beste Kökdemir, paylaşımına "Beni kene ısırdı. Ben de kenewoman olarak hayatıma devam etmek durumunda kalıyorum" notunu düştü.
''Ben de kenewoman oldum'' Hayranlarını üzecek haberi sosyal medya hesabında paylaşan 24 yaşındaki oyuncu Beste Kökdemir, paylaşımına "Beni kene ısırdı. Ben de kenewoman olarak hayatıma devam etmek durumunda kalıyorum" notunu düştü.

Keneman ve kenewoman 👊🏿🕷

Beste Kokdemir (@bestekokkdemir)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >