Hayvan hırsızı sanılan seri katilin evi ifşa oldu!

Mehmet Ali
Mehmet Ali

Müge Anlı'nın programı vesilesiyle bulunan Türkiye'nin seri katilinin evi bulundu!

Müge Anlı'nın geçtiğimiz sezonda aradığı Şeker Köseoğlu'nun katili, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Ordu Akkuş'ta gerçekleşen olayın sır perdesi, ''Gasp edildim'' diye polisi arayan bir vatandaş sayesinde 9 Ağustos günü aralandı. 45 yaşındaki zanlı Mehmet Çayıroğlu'nun telefonu kendini ele verdi. Ordu'da yalnız yaşayan ve ölümleri şüpheli görünen farklı aileler daha olduğu da iddia ediliyor.

Seri katilin ablası, Müge Anlı'nın programında kardeşi Mehmet Ali Çayıroğlu'nu anlattı.

Bu kamyonla kaçırıyordu!
Ordu'da yaşayan insanları dolandırıp öldürdükten sonra hayvanlarını kaçıran Mehmet Ali'nin ablası, Müge Anlı'ya her şeyi anlattı. Seri katilin, beyaz bir kamyonetle hayvanları kaçırıp evinin bahçesine bağladığı ortaya çıktı.
Bu kamyonla kaçırıyordu! Ordu'da yaşayan insanları dolandırıp öldürdükten sonra hayvanlarını kaçıran Mehmet Ali'nin ablası, Müge Anlı'ya her şeyi anlattı. Seri katilin, beyaz bir kamyonetle hayvanları kaçırıp evinin bahçesine bağladığı ortaya çıktı.
Hayvanlara da eziyet ediyordu!
Seri katilin hayvanları bağlayıp eziyet ettiği ipler de, kamyonetinin ön koltuğunda bulundu. Ordu Akkuş'ta dolandırdığı insanlar ve kaçırdığı hayvanlarla ifşa olan seri katilin hayatını, ablası gözyaşları içinde Müge Anlı'ya anlattı.
Hayvanlara da eziyet ediyordu! Seri katilin hayvanları bağlayıp eziyet ettiği ipler de, kamyonetinin ön koltuğunda bulundu. Ordu Akkuş'ta dolandırdığı insanlar ve kaçırdığı hayvanlarla ifşa olan seri katilin hayatını, ablası gözyaşları içinde Müge Anlı'ya anlattı.
İşte o ev! 
''Kardeşim uzun süre benim evimde kalmıştı; geçen yıl farklı suçlardan cezaevinde yattı. İçeriden çıkınca, eşim onu eve almadı, 'Ben akıllandım' diye yalvarıp yeniden bizimle yaşamaya başladı'' diyen abla, Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evlerinden ayrılıp yanında çalışanlarla bir arada yaşamaya başladığını açıkladı.
İşte o ev! ''Kardeşim uzun süre benim evimde kalmıştı; geçen yıl farklı suçlardan cezaevinde yattı. İçeriden çıkınca, eşim onu eve almadı, 'Ben akıllandım' diye yalvarıp yeniden bizimle yaşamaya başladı'' diyen abla, Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evlerinden ayrılıp yanında çalışanlarla bir arada yaşamaya başladığını açıkladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >