Herkes onu merak ediyor! Kenan Işık'tan kahreden haber

Kenan Işık
Kenan Işık

Kenan Işık'ın son hali durumu nedir, sağlık durumu nasıl oldu soruları merak edilirken ünlü isimden üzücü bir haber geldi!

Dadı ve ATV ekranlarında devam eden Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı ile gönüllerde taht kuran başarılı tiyatrocu Kenan Işık, dört sene önce geçirdiği kaza sonrasında bir daha ekranlarda yer almadı. Medyaya sık sık Kenan Işık'ın son hali nasıl, Kenan Işık'ın son durumu nedir, sağlık durumu nasıl oldu sorularının yanı sıra; Kenan Işık öldü mü soruları da yansıyor.

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe götürülen Işık'ın tedavisine eşi evde devam ediyor. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen eşine bir bebek gibi özenle bakan Beril Işık'ın, moralini sürekli yüksek tuttuğu belirtildi.

Durumu ciddiyetini koruyor!
4 yıl önce gitmiş olduğu spor salonun da saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden itibaren komada kalan usta sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 


Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık’ın tedavisi şuan evden devam ediyor. Evde tedavisi devam eden Kenan Işık, yürüyemiyor ve konuşamıyor.
Durumu ciddiyetini koruyor! 4 yıl önce gitmiş olduğu spor salonun da saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden itibaren komada kalan usta sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık’ın tedavisi şuan evden devam ediyor. Evde tedavisi devam eden Kenan Işık, yürüyemiyor ve konuşamıyor.
Tedavisi devam ediyor

                                    
                                    
                                    Düştüğünde kafasına aldığı darbe sonrasında komaya girenve uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe nakledilen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.
Tedavisi devam ediyor Düştüğünde kafasına aldığı darbe sonrasında komaya girenve uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe nakledilen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.
Kenan Işık kimdir?

                                    
                                    1947 yılında Yeşilyurt, Malatya'da doğan ünlü isim, aynı zamanda Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen, daha küçük yaşta tiyatro ile ilgilenmeye başladı.İlk olarak Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış; lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Çok sayıda oyun yazıp Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı.
Kenan Işık kimdir? 1947 yılında Yeşilyurt, Malatya'da doğan ünlü isim, aynı zamanda Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen, daha küçük yaşta tiyatro ile ilgilenmeye başladı.İlk olarak Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış; lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Çok sayıda oyun yazıp Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı.
Dizi oyunculuğu yaptı

                                    
                                    1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir.
Dizi oyunculuğu yaptı 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir.
Türk televizyon ekranlarının sevilen ismi

                                    
                                    2005 yılında haber sunuculuğu yaptı. Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapan ünlü isim, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alınan Işık'ın tedavisi hala devam ediyor.
Türk televizyon ekranlarının sevilen ismi 2005 yılında haber sunuculuğu yaptı. Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapan ünlü isim, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alınan Işık'ın tedavisi hala devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >