Heyecanla beklenen Gülperi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Gülperi

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrolü olduğu Gülperi dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Show TV'nin bu sezona büyük bir iddiayla başlatacağı yeni dizisi Gülperi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrolü olduğu yapım, Fatma Girik'in 1982 yılında vizyona giren Gülsüm Ana filminden esinlenilerek hazırlandı.

Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı dizide Yeşilçay'a, Timuçin Esen eşlik edecek. Yeşilçay, bölüm başına 150 bin lira alacak. Esen ise bölüm başına 50 bin lira alacak.

Gülsüm Ana filminin konusu
Köyündeki bir toprak anlaşmazlığı nedeniyle kocası öldürülen Gülsüm, üç çocuğuyla birlikte İstanbul'a göç eder. Bir apartmanda kapıcılık yapan Gülsüm’ün çocukları büyür. Gülsüm mutludur ama büyük kentin yozluğu bu köylü aileyi kötü yazgısıyla baş başa bırakacaktır.
Gülsüm Ana filminin konusu Köyündeki bir toprak anlaşmazlığı nedeniyle kocası öldürülen Gülsüm, üç çocuğuyla birlikte İstanbul'a göç eder. Bir apartmanda kapıcılık yapan Gülsüm’ün çocukları büyür. Gülsüm mutludur ama büyük kentin yozluğu bu köylü aileyi kötü yazgısıyla baş başa bırakacaktır.
Tims&B Prodüksiyon yapımı olan dizi, 14 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlayacak. Dizinin alacağı reyting merak konusu.
Tims&B Prodüksiyon yapımı olan dizi, 14 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlayacak. Dizinin alacağı reyting merak konusu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >