İddialı diziden kötü haber! Ekranların sevilen dizisi final yapıyor

Tutsak
Tutsak

İddialı dizi final yapıyor! Sevilen dizi reytinglere çakılınca final yapma kararı aldı.

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından "Tutsak" dizisinden kötü haber geldi.

Final kararı!

                                    1441 Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin'in yer aldığı 'Tutsak' dizisi için final kararı alındı.
Final kararı! 1441 Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin'in yer aldığı 'Tutsak' dizisi için final kararı alındı.
Reytinglerde çakıldı!

                                    Salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizi, final yapma kararı aldı. Karşısında 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kadın', 'Ufak Tefek Cinayetler' gibi iddialı yapımlar bulunan dizinin 19 Eylül'de yayınlanan ilk bölümü Total'de 3.27 reytingle 5'inci, AB'de 4.07 reytingle 4'üncü olmuştu. 'Tutsak'ın 26 Eylül'de yayınlanan 2'nci bölümü ise Total'de 3.4 reytingle 9'uncu, AB'de 3.6 reytingle 8'inci, önceki akşam yayınlanan bölümü de Total'de 3.2 reytingle 16'ıncı, AB'de 2.9 reytingle yine 16'ıncı olabilmişti.
Reytinglerde çakıldı! Salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizi, final yapma kararı aldı. Karşısında 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kadın', 'Ufak Tefek Cinayetler' gibi iddialı yapımlar bulunan dizinin 19 Eylül'de yayınlanan ilk bölümü Total'de 3.27 reytingle 5'inci, AB'de 4.07 reytingle 4'üncü olmuştu. 'Tutsak'ın 26 Eylül'de yayınlanan 2'nci bölümü ise Total'de 3.4 reytingle 9'uncu, AB'de 3.6 reytingle 8'inci, önceki akşam yayınlanan bölümü de Total'de 3.2 reytingle 16'ıncı, AB'de 2.9 reytingle yine 16'ıncı olabilmişti.
Erken final kararı!

                                    Medyaradar'ın haberine göre; reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan 'Tutsak' için erken final kararı alındı.
Erken final kararı! Medyaradar'ın haberine göre; reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan 'Tutsak' için erken final kararı alındı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >