İrem Helvacıoğlu rolünü kaybedebilir

İrem Helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu bir yarışma programı için şarkı söylemiş fakat yapımcısı tarafından görüntüler yasaklanmıştı. Helvacıoğlu'nun bu konuda sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yapımcısı ile başını derde sokacak gibi duruyor.

Sen Anlat Karadeniz’in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nun sosyal medyasından yaptığı paylaşım, yapımcısıyla köprüleri attığını gösteriyor

Helvacıoğlu’nun dizinin yapımcısı için yazdıkları şöyle:

Büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.”

Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe
Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe

Projenin yapımcısı Osman Sınav tepkisi ise aralarındaki gerilimi net bir şekilde ortaya koydu:

  • “Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, yarışma bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve kanala ihtarname yolladık.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >