İşte şok iddia! Aleyna Tilki'nin klibi çalıntı çıktı

Aleyna Tilki
Aleyna Tilki

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı "Sen Olsan Bari"nin klibi çalıntı çıktı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Cevapsız Çınlama' şarkısının ardından 'Sen Olsan Bari' şarkısı ile müzik listelerindeki yerini aldı.

Aleyna'nın çok konuşulan klibi, dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'in 2 farklı şarkısından benzer görüntüler taşıyordu.

Çalıntı çıktı!
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, "Cevapsız Çınlama" şarkısının ardından "Sen Olsan Bari" şarkısı ile müzik listelerindeki yerini aldı. Aleyna'nın çok konuşulan klibi ise dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın 2 farklı şarkısından benzer görüntüler taşıyordu.
Çalıntı çıktı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, "Cevapsız Çınlama" şarkısının ardından "Sen Olsan Bari" şarkısı ile müzik listelerindeki yerini aldı. Aleyna'nın çok konuşulan klibi ise dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın 2 farklı şarkısından benzer görüntüler taşıyordu.
Telif sorunu yaşanabilir
Daha önce Çağatay Akman adlı genç şarkıcı, şarkısındaki benzerliklerle telif sorunu yaşamıştı. Aleyna Tilki de klibindeki benzerlikler nedeniyle telif sorunuyla karşılaşabilir.
Telif sorunu yaşanabilir Daha önce Çağatay Akman adlı genç şarkıcı, şarkısındaki benzerliklerle telif sorunu yaşamıştı. Aleyna Tilki de klibindeki benzerlikler nedeniyle telif sorunuyla karşılaşabilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >