İzleyiciyi bekleyen zorlu sınav: Hangi gün hangi diziyi izlemeli

Dizilerin yayın günleri

Yeni sezona 'merhaba' dedik fakat halen hangi diziyi izleyeceğimize karar veremedik. Her dizi iddialı, peki izlenmeye değer mi?

Aldınız elinize çayınızı, geçtiniz televizyonun karşısına; ne izlesem diye düşünmeden edemiyorsunuz değil mi? Biz sizi düşünerek daha önce diziler, konuları ve yayın günleri hakkında şöyle bir çalışma gerçekleştirmiştik:

Tabii derseniz ki, "Bu takvim bize çok yararlı oluyor", biz de teşekkür ederiz. Fakat o kadar güncel bir yayın skalamız var ki her an her şey değişebiliyor.

Bu sebepledir ki gün gün hangi dizi hangi kanalda özetini sizlere sunuyoruz. İzlenecek dizi seçme konusunda da sizlere başarılar diliyoruz:

Pazartesi
Pazartesi akşamında bizleri karşılayan dizilerimiz; TRT 1'den yaza damgasını vuran Ege'nin Hamsisi, geçtiğimiz sezondan Çukur, Söz ve Yasak Elma. Atv'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nı da unutmamak gerekir tabi.
Pazartesi Pazartesi akşamında bizleri karşılayan dizilerimiz; TRT 1'den yaza damgasını vuran Ege'nin Hamsisi, geçtiğimiz sezondan Çukur, Söz ve Yasak Elma. Atv'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nı da unutmamak gerekir tabi.
Salı
Salı akşamı entrikaya doyacağımız bir gerçek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı dersiniz yoksa Kadın mı? Belki Ufak Tefek Cinayetler'i bile seçebilirsiniz. Artık hangi entrikayı tercih ederseniz.
Salı Salı akşamı entrikaya doyacağımız bir gerçek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı dersiniz yoksa Kadın mı? Belki Ufak Tefek Cinayetler'i bile seçebilirsiniz. Artık hangi entrikayı tercih ederseniz.
Çarşamba
Diriliş Ertuğrul yepyeni bir kadroyla yeni sezona hazırlanıyor. Burak Özçivit ile gelecek olan taze kan güzel bir izlenim bırakacaktır. Peki ya kült yapım Çocuklar Duymasın ve geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz? Nefes Nefese'yi tercih etmeniz de mümkün.
Çarşamba Diriliş Ertuğrul yepyeni bir kadroyla yeni sezona hazırlanıyor. Burak Özçivit ile gelecek olan taze kan güzel bir izlenim bırakacaktır. Peki ya kült yapım Çocuklar Duymasın ve geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz? Nefes Nefese'yi tercih etmeniz de mümkün.
Perşembe
TRT yapımı Kut'ül Amare yayın hayatına devam ederken, Avlu ve Bizim Hikaye güçlü rakipler olarak dikkat çekiyor. Tabii Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Umut Yeter'i de unutmamak gerek.
Perşembe TRT yapımı Kut'ül Amare yayın hayatına devam ederken, Avlu ve Bizim Hikaye güçlü rakipler olarak dikkat çekiyor. Tabii Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Umut Yeter'i de unutmamak gerek.
Cuma
Ve geldik en kilit akşamlardan birine. Payitaht Abdulhamid yenilenen kadrosuyla ekranda yer almaya devam ederken, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve bu sezonun bombası Gülperi, liderlik için büyük bir yarış vermeye hazırlanıyorlar. Üçüncü sezonuna giren Aşk ve Mavi de, bu yarış içerisinde unutulmamalı.
Cuma Ve geldik en kilit akşamlardan birine. Payitaht Abdulhamid yenilenen kadrosuyla ekranda yer almaya devam ederken, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve bu sezonun bombası Gülperi, liderlik için büyük bir yarış vermeye hazırlanıyorlar. Üçüncü sezonuna giren Aşk ve Mavi de, bu yarış içerisinde unutulmamalı.
Cumartesi
Yaz sezonunun kışa transfer olan işi Erkenci Kuş ile Yeni Gelin zirve mücadelesi verirken, onlara en büyük rakip TRT komedisi Kalk Gidelim olacak. Fox draması Bir Deli Rüzgar, üç komedi işinin arasında direnebilecek mi merak konusu.
Cumartesi Yaz sezonunun kışa transfer olan işi Erkenci Kuş ile Yeni Gelin zirve mücadelesi verirken, onlara en büyük rakip TRT komedisi Kalk Gidelim olacak. Fox draması Bir Deli Rüzgar, üç komedi işinin arasında direnebilecek mi merak konusu.
Pazar
TRT draması Elimi Bırakma ve Savaşçı arasında büyük bir liderlik rekabeti olacağı kesin. Fakat bu yarışta Keşke Hiç Büyümeseydik, 1 Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne'yi de unutmamak gerek.
Pazar TRT draması Elimi Bırakma ve Savaşçı arasında büyük bir liderlik rekabeti olacağı kesin. Fakat bu yarışta Keşke Hiç Büyümeseydik, 1 Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne'yi de unutmamak gerek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >