Jet kazasında nişanlısını kaybeden Murat, aylar sonra bakın nasıl görüntülendi!

Mina
Mina

Düğüne günler kala gittiği Dubai dönüşü yakın arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, bakın nasıl görüntülendi!

Dubai'den İstanbul'a dönerken içinde bulunduğu jetin İran'da düşmesi sonucu 11 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, aylar sonra görüntülendi.

6 ay sonra görüntülendi!
İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak, 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada üçü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 6 ay sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Kardeşi ile teknede tatil yapan Murat Gezer, arkadaşlarıyla buluşmak üzere Türkbükü'ne gitti. Murat Gezer yakın dostlarıyla gözlerden uzak bir köşede yemek yedi. Daha sonra kardeşiyle bota binip teknesine gitti.
6 ay sonra görüntülendi! İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak, 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada üçü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, 6 ay sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Kardeşi ile teknede tatil yapan Murat Gezer, arkadaşlarıyla buluşmak üzere Türkbükü'ne gitti. Murat Gezer yakın dostlarıyla gözlerden uzak bir köşede yemek yedi. Daha sonra kardeşiyle bota binip teknesine gitti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >