Kadın izleyicinin 3 harfliler sorusu tüyler ürpertti!

Nihat Hatipoğlu
Nihat Hatipoğlu

Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlanan kadın izleyicinin 3 harfliler ile ilgili sorusu tüyler ürpertti!

Nihat Hatipoğlu'nun programına telefonla bağlanıp ismini vermek istemeyen kadın izleyicinin üç harfliler ile ilgili sorusu tüyler ürpertti.

Herkesi şoke etti!

                                    
                                    
                                    
                                    ATV ekranlarında yayınlanan "Kur'an ve Sünnet" programını sunan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na öyle bir soru geldi ki, herkes şoke oldu.
Herkesi şoke etti! ATV ekranlarında yayınlanan "Kur'an ve Sünnet" programını sunan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na öyle bir soru geldi ki, herkes şoke oldu.
"Eşim işe gittikten sonra..."

                                    
                                    
                                    
                                    Programa telefonla bağlanıp ismini vermek istemeyen kadın izleyici, "Hocam sabahları eşim işe gittikten sonra evin içinde eşim kılığında birkaç kişi gördüm. Besmele çektiğimde gidiyor. Neden olabilir?" sorusunu yöneltince herkesi şoke etti.
"Eşim işe gittikten sonra..." Programa telefonla bağlanıp ismini vermek istemeyen kadın izleyici, "Hocam sabahları eşim işe gittikten sonra evin içinde eşim kılığında birkaç kişi gördüm. Besmele çektiğimde gidiyor. Neden olabilir?" sorusunu yöneltince herkesi şoke etti.
 "Allah'a sığının onların şerrinden" 

                                    
                                    
                                    
                                    Soru karşısında şaşırıp kalan Hatipoğlu, ismini vermek istemeyen izleyicinin sorusuna "Uyku halinde olabilir şeylerdir. uyku dışında da o halin devamı olabilir. Görünen varlıklar dışında görünmeyen varlıkların olduğunu da inanıyoruz. Cin Suresi var. Onlar durup dururken insanlarla yakın temasa girmezler. Onları hayal dünyanızdan çıkartın. Onların da iman edenleri var, etmeyenleri var. Onların kendi alemleri var. Bizimle meşgul olmazlar. Allah'a sığının onların şerrinden" açıklamasında bulundu.
"Allah'a sığının onların şerrinden" Soru karşısında şaşırıp kalan Hatipoğlu, ismini vermek istemeyen izleyicinin sorusuna "Uyku halinde olabilir şeylerdir. uyku dışında da o halin devamı olabilir. Görünen varlıklar dışında görünmeyen varlıkların olduğunu da inanıyoruz. Cin Suresi var. Onlar durup dururken insanlarla yakın temasa girmezler. Onları hayal dünyanızdan çıkartın. Onların da iman edenleri var, etmeyenleri var. Onların kendi alemleri var. Bizimle meşgul olmazlar. Allah'a sığının onların şerrinden" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >