Kahreden ölüm sonrası Acun'dan flaş karar!

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Survivor çalışanı Alper Baycın'ın Dominik'te gasp çetesi tarafından öldürülmesinin ardından, Acun Ilıcalı'dan flaş bir karar geldi!

Bu acının tarifi yok!

                                    
                                    
                                    Acun Ilıcalı, Baycın'ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.
Bu acının tarifi yok! Acun Ilıcalı, Baycın'ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.

Rabbim Mekanını Cennet Eylesin Canım Kardeşim

Esat Yontunç (@esatyontunc)'in paylaştığı bir gönderi ()

Şoke eden karar!

                                    
                                    Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını, "Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat" açıklamasıyla duyurdu. Olay nedeniyle KKTC'de gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi.
Şoke eden karar! Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını, "Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat" açıklamasıyla duyurdu. Olay nedeniyle KKTC'de gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >