Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncularından komedi filmi: Milyonluk Kuş

Milyonluk Kuş filmi
Milyonluk Kuş filmi

Kalk Gidelim dizisinde karı-kocayı oynayan Mehtap Bayri ve Ufuk Özkan, Milyonluk Kuş filmiyle yeniden bir arada.

Kalk Gidelim
Kalk Gidelim


Yönetmenliğini Hayal Aslanzade'nin üstlendiği filmin senaryosunu Tevekkül T. Mehreliyev kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda, başrol oyuncuları dışında Müşfiq Şahveriyev ve Dilara Aliyeva yer alıyor.

Çekimleri Bakü'de tamamlanan filmin sound-track müziğini, Behzat Gerçekler yönetimindeki ENBE Orkestrası hazırladı. Filmin diğer müziklerinde ise Resan Mehreliyev'in imzası bulunuyor.

Yapımcılığını Yılmaz Çiftçi'nin gerçekleştirdiği filmin konusu özetle şöyle:

Milyonluk Kuş filmi
Milyonluk Kuş filmi

Lüks otellerin birinde şoför olarak çalışan Hakkı, kendisine verilen son görevi başarıyla sonuçlandırıp gelecek hafta terfi ettirilme niyetindedir. Hakkı, yurt dışından özel davet edilmiş bir mimarı karşılamak için havaalanına gittiğinde, polis tarafından aranmakta olan bir kuş hırsızını mimar sanarak yanlışlıkla arabasına alır. Böylelikle restorasyonu tamamlanmak üzere olan tarihi bir heykel, yanlışlıkla kuş hırsızına emanet edilmiş olur. Hakkı, bu andan itibaren sabırsız eşi Sevda, oteldeki amansız rakibi Bayram ve tarihi heykele zarar vermiş olan 'davetsiz' misafiriyle baş etmek ve kontrolden çıkmış olan işleri rayına oturtmak zorundadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >