Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki rekabetin adı: 'Şapka'

Kate ve Meghan arasındaki sorunlar sarayı oldukça rahatsız ediyor.
Kate ve Meghan arasındaki sorunlar sarayı oldukça rahatsız ediyor.

İngiltere Kraliyet ailesinin gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle katıldıkları bir davette stilleriyle dikkat çekti. Sürekli rekabet ve gerginlik yaşadığı konuşulan gelinler bu kez stil ve şapka yarışına girdi. Düşeslerin kıyafet ve şapkaları kıyaslandı.

Kraliçe Elizabeth'in gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki sorunlar bitmek bilmiyor. Kameralar önünde bir sorun yokmuş gibi davranılmasına rağmen saraydan gelen haberler aksini gösteriyor.

Gelinler bu kez Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasında bir araya geldi ve stilleriyle kıyaslandılar.

Stil kıyaslaması

Cambridge Düşesi Kate Middleton, baştan aşağı kırmızı kıyafeti ve kırmızı şapkasıyla etkinlikte boy gösterdi. Sekiz aylık hamile Meghan Markle ise Victoria Beckham’ın tasarladığı beyaz kıyafeti ve beyaz şapkasıyla etkinlikteki yerini aldı.

Westminster Abbey’deki kutlamaya Prens William ve Prens Harry’nin yanı sıra Kraliçe Elizabeth, Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla ile Prens Adrew de katıldı.

Etkinlikte gözler Kate ve Meghan'ın üzerindeydi.
Etkinlikte gözler Kate ve Meghan'ın üzerindeydi.

Gözler gelinlerin üzerinde

Etkinlikte gözler Kate Middleton ile Meghan Markle’ın üzerindeydi. Middleton ve Markle’ın şapkalarının yanı sıra İngiltere Başbakanı Theresa May ile Camilla Parker ve Kraliçe Elizabeth’in şapkaları, etkinlikte en dikkat çeken stiller oldu. Gelinler arasındaki kıyaslama uzun süre devam edeceğe benziyor.

Kate Middleton.
Kate Middleton.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >